Dainavos gidas
  • Naujienos
  • Laisvalaikis
  • Sportas
  • Įdomu
  • Kultūra
  • Sveikata
  • Politika
Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
  • Alytus
  • Birštonas
  • Druskininkai
  • Lazdijai
  • Šalčininkai
  • Trakai
  • Varėna
Sekmadienis, 18 gegužės, 2025
  • Naujienos
  • Laisvalaikis
  • Sportas
  • Įdomu
  • Kultūra
  • Sveikata
  • Politika
Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
Dainavos gidas
Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus

Pradžia » Vištienos kepsneliais mėgaujasi visi

Vištienos kepsneliais mėgaujasi visi

Redakcija
2022-08-01
Gyvenimas
Laikas: 2 min skaitymo
vištienos kepsneliai
FacebookTwitter

Vištiena yra toks patiekalas, kurį mėgsta dauguma. Net ir vaikai, kurie yra labai išrankūs, noriai ją valgo. Todėl norint kuo dažniau juos nustebinti, gali pritrūkti minčių, ką būtų galima pagaminti iš šios mėsos. Tad šį straipsnį parengėme būtent tam, kad galėtumėte pasisemti pačių įvairiausių idėjų gaminant vištienos kepsnelius.

Skaniausi vištienos kepsneliai

Kiekvieno skonis yra skirtingas, tad ir skirtingai pagaminti vištienos kepsneliai gali kiekvienam būti skanūs savaip, tad pateikiame kelis variantus, kaip juos galima paruošti:

  • Kepti keptuvėje. Turbūt tai vienas paprasčiausių variantų, kuriuos galima paruošti. Tereikia vištienos gabalėlius apvolioti kiaušinyje ir džiūvėsėliuose ir gausis puikūs vištienos kepsneliai.
  • Vištiena kepta orkaitėje. Toks variantas tinka tada, kai norima rasti alternatyvą, kai vištiena nenorima kepti aliejuje. Tokiu būdu ją galima apvolioti įvairiuose prieduose arba kepti paprastai, užbarsčius druska, pipirais ir kitais norimais prieskoniais.
  • Vištiena kepta orkaitėje su įvairiais priedais. Vištienos kepsneliai gali būti kepami su įvairiais priedais. Ant jų viršaus galima dėti sūrio, svogūnų, saulėje džiovintų pomidorų ir panašiai.

Su kuo skaniausia valgyti vištienos kepsnelius

Vištienos kepsneliai gali būti valgomi labai įvairiai, vėlgi tai priklauso nuo kiekvieno skonio. Vieni gali rinktis virtas arba keptas bulves, kitiems tokį patiekalą skaniau valgyti su įvairiomis kruopomis. Kadangi visada girdime, kad per dieną reikia valgyti kaip įmanoma daugiau skirtingų daržovių, tai prie vištienos kepsnelių praktiškai tinka visos daržovės. Jos gali būti marinuotos, šviežios arba raugintos. Ir kuo jų bus daugiau, tuo bus skaniau.

Padažai, kurie tinka prie vištienos kepsnelių

Turbūt pats populiariausias padažas, kuris tinka prie vištienos yra grybų padažas. Kadangi beveik visose parduotuvėse galima rasti pievagrybių, tai jie puikiai tiks. Jeigu norite intensyvesnio kvapo, tuomet galite rinktis džiovintus baravykus. Tik prieš dedant, juos verta išmirkyti vandenyje. Toks padažas gaminamas su grietinėle. Jeigu norite dar intensyvesnio skonio, tuomet galite rinktis ir įvairias žoleles. Kadangi ne visi mėgsta svogūnus, tai kiekvienas individualiai gali rinktis, ar juos dėti ar ne. Jeigu pasirinksite dėti, tai jie į keptuvę turėtų būti dedami patys pirmi, kad turėtų laiko šiek tiek apkepti ir suminkštėti. Po jų reikėtų dėti grybus, truputį apkepti ir tada pilti grietinėlę. Ją reikėtų šiek tiek pakaitinti, kad padažas taptų tirštesnis. Ir pačioje pabaigoje galima pagardinti druska ir pipirais ir sudėti pasirinktas žoleles.

 

DalintisDalintis
Ankstesnė naujiena

Patarimai norintiems sumažinti automobilio išlaikymo kainą

Sekanti naujiena

Druskininkai rengiasi didelei šventei – vyks puošnios ir skambios vestuvės!

Panašios naujienos

Lietuviai mažiau apsiperka Lenkijoje, daugiau išleidžia pramogoms
Gyvenimas

Psichologė perspėja dėl impulsyvių pirkinių: suteikia tik trumpalaikį džiaugsmą, o pasekmės jaučiamos dar ilgai

2025-05-18
Kas ilgapirščius masina labiau – dviračiai ar paspirtukai?
Aktualijos

Kas ilgapirščius masina labiau – dviračiai ar paspirtukai?

2025-05-15
Televizorius interjere: kaip suderinti dydį, funkciją ir estetiką? Dizainerės Monikos Noreikienės patarimai
Gyvenimas

Televizorius interjere: kaip suderinti dydį, funkciją ir estetiką? Dizainerės Monikos Noreikienės patarimai

2025-05-14
Liucina Rimgailė – apie šeimos ritualus ir sūnaus mėgstamą dviejų dalių patiekalą
Gyvenimas

Liucina Rimgailė – apie šeimos ritualus ir sūnaus mėgstamą dviejų dalių patiekalą

2025-05-14
Kaip technologijos keičia mūsų bendravimą ir ko tikėtis ateityje?
Aktualijos

Kaip technologijos keičia mūsų bendravimą ir ko tikėtis ateityje?

2025-05-12
Kai namai tampa daugiau nei vieta – svarbiausi žingsniai renkantis butą
Gyvenimas

Kai namai tampa daugiau nei vieta – svarbiausi žingsniai renkantis butą

2025-05-07
Sekanti naujiena
2022-folkloras

Druskininkai rengiasi didelei šventei – vyks puošnios ir skambios vestuvės!

Birštonas

Ką savaitgalį veikti Birštone? Lankytinos vietos ir festivalis, kviečiantis diskutuoti

Skaitoma

Mangai

Ką reikėtų žinoti apie džiovintus mangus?

2022-01-25
Vijokliniai augalai – ką būtina žinoti?

Vijokliniai augalai – ką būtina žinoti?

2020-10-28
hidrolizacija pamatams

Kokybiška hidroizoliacija pamatams

2021-04-20
Dieninės užuolaidos

Dieninės užuolaidos – kaip išsirinkti?

2021-10-19
Kurios savivaldybės skiria daugiausia lėšų vaikų stovykloms, o kurios beveik nieko?

Kurios savivaldybės skiria daugiausia lėšų vaikų stovykloms, o kurios beveik nieko?

2025-05-12

Reklama

Proneta Proneta Proneta
Verta pamatyti Verta pamatyti Verta pamatyti

Apie Dainavos gidą

Naujienos

Lietuviai mažiau apsiperka Lenkijoje, daugiau išleidžia pramogoms

Psichologė perspėja dėl impulsyvių pirkinių: suteikia tik trumpalaikį džiaugsmą, o pasekmės jaučiamos dar ilgai

2025-05-18
Į šaltibarščius – kokosų pienas, mineralinis vanduo ar net vyšnių sirupas: lietuvių reakcija pažėrė netikėtumų

Į šaltibarščius – kokosų pienas, mineralinis vanduo ar net vyšnių sirupas: lietuvių reakcija pažėrė netikėtumų

2025-05-18

Skaitomiausia

Mangai

Ką reikėtų žinoti apie džiovintus mangus?

2022-01-25
Vijokliniai augalai – ką būtina žinoti?

Vijokliniai augalai – ką būtina žinoti?

2020-10-28
  • Rašyti redakcijai
  • Privatumo politika
  • Reklama
  • Susisiekite

© Dainavos gidas

Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
  • Pradžia
  • Privatumo politika
  • Reklama
  • Susisiekite

© Dainavos gidas